Welkom
Reflexologie Reinigende kaarsen Massage Reiki MIR methode Workshops & Cursussen Vergoeding & Tarieven Contact

 

 

MIR Methode

 

MIR staat voor Mental Intuïtieve Reset en is ontwikkeld door Mireille Mettes. De methode is bedoeld voor mensen met lichamelijke en emotionele klachten, die daar graag thuis op een eenvoudige manier iets aan willen doen. In de huidige maatschappij komt er heel wat op je af. Daarom zijn we vaak opzoek naar meer inzicht in onze levensstijl. Jongeren maar ook kinderen hebben het vaak moeilijk en worden soms niet goed begrepen. Elk lichaam heeft zijn zelfgenezend vermogen. Helaas vergeten we dat soms.

 

Door de MIR-Methode kunnen je gedachten en gevoelens ontdaan worden van ballast uit het verleden. Hierdoor krijgt je zowel lichamelijk als emotioneel een reset. Het activeert je lichaam te ontgiften van zowel schadelijke stoffen als van schadelijke emoties, wat bevorderlijk is voor je gezondheid.

 

De MIR-Methode is complementair/aanvullend aan andere behandelvormen of medicatie. De meest gehoorde resultaten zijn emotionele opruimingen, waardoor angsten, onzekerheden, boosheden en verdriet afnemen en verdwijnen. Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door vastzittende emoties, dus het opruimen daarvan is gunstig voor je gezondheid. Bij kinderen zijn de resultaten snel zichtbaar; zij reageren sneller dan volwassenen. Ook dieren reageren erg goed op de MIR-Methode.

 

Samen met Riet Peters heb ik, Ans van Erp, een Kinder MIR Massage ontwikkeld. Wij geven deze massage techniek door via onze cursus Kinder MIR Massage voor ouders en cursus Kinder MIR Massage voor therapeuten.

mir

 

 

          

 

 

 

 

                        

                        2011-2014 © La Source Reflexologie          info@voetreflexnuenen.nl           Naar boven